top of page

Gjør hverdagen enklere med Webson - et genialt, enkelt og kraftig CRM system


Webson er et allsidig CRM system som er utviklet for å gjøre hverdagen din enklere. Enten du er en selvstendig næringsdrivende eller leder en bedrift, vil Webson hjelpe deg med å organisere arbeidet ditt på en effektiv måte.


Webson tilbyr unike funksjoner for prosjektstyring og timeregistrering, salg og fakturering, videomøter og chatrom, e-post og dokumentbehandling. Ved å koble alt sammen gir Webson deg full oversikt over arbeidet ditt og hjelper deg med å oppnå målene dine.


Med Webson kan du enkelt administrere prosjekter og holde styr på timebruk. Systemet gjør det mulig å føre nøyaktige timelister, som kan brukes til å fakturere kunder og betale ansatte. Du kan også enkelt planlegge prosjekter og tildele oppgaver til teammedlemmer.

Webson gjør salgsprosessen enklere ved å tilby en fullstendig salgsfunksjon, som inkluderer tilbudsgenerering, kontrakter og fakturering. Systemet kan også automatisk sende påminnelser om utestående betalinger.


Videomøter og chatrom er integrert i Webson, noe som betyr at du kan holde møter med teammedlemmer eller kunder uavhengig av hvor du befinner deg. E-postfunksjonen gir deg muligheten til å sende e-post direkte fra systemet, og dokumentbehandlingsfunksjonen gjør det enkelt å lagre og organisere filer.


Alt i alt er Webson det ideelle verktøyet for å gjøre hverdagen din enklere. Med unike funksjoner for prosjektstyring og timeregistrering, salg og fakturering, videomøter og chatrom, e-post og dokumentbehandling, er det enkelt å få oversikt og oppnå det du vil.

Comments


bottom of page