Skap relasjoner med nyhetsbrev og SMS


Vi i Webson er spesialister på det norske markedet. Valget vårt har derfor vært enkelt i forold til valg av underleverandør til epostmarkedsføring; "Make".


Make ble laget med samme hovedprinsipp, som Webson: Det skal være enkelt å bruke Det betyr å ikke teppebombe brukeren med avanserte nisjefunksjoner så fort du åpner programmet, men å fokusere på det du faktisk trenger. Kan du sette sammen et Facebook-innlegg, kan du også lage et nyhetsbrev i Make. Det er ikke dermed sagt at de ikke har avanserte funksjoner.

Du får gratis rådgivning inkludert i prisen Trenger du å sette opp en mal basert på din bedrifts designuttrykk? Make kan gjøre det for deg. Vil du ha tips om å sanke inn abonnenter til nyhetsbrevet? Det fikser dem. Oppdager du en feil i programmet? Da kaster de seg rundt umiddelbart.


Make har skyhøy leveringskvalitet Den største faren når du sender ut e-post i store kvanta, er at nettleverandøren flagger den som spam. Da er det ikke irrelevant hvor IP-adressen som sender dem ut er plassert. En norsk avsender vil automatisk ha høyere troverdighet hos en norsk nettleverandør. Flere av de aller største bruker faktisk Makes system for e-postmarkedsføring selv.


Alle deres utsendelsesservere er plassert i Norge, og all informasjon lagres og sendes i henhold til GDPR. Make signerer ikke kunder med lister som ikke er bygget på eksplisitt samtykke, og dette bidrar til at leveringskvaliteten blir så høy.