Visste du at?

August 21, 2021
Morten Schjelderup
Markedsføring og salg, Webson CRM

Webson – ganske enkelt

Med Webson er det enkelt å bli med i videosamtaler på jobben. Bare opprett et møte, og del en link. Du trenger ikke å bekymre deg for om kolleger, kunder eller andre har den riktige kontotypen eller det riktige programtillegget. Takket være det raske og brukervennlige grensesnittet og smart administrering av deltakere er det ingen sak å ha videosamtaler med mange deltakere.

Visste du at?

Utviklet for alle typer bedrifter

Videomøter er helt integrert i Webson, så du kan bli med i møter direkte fra Kalender-invitasjoner eller e-postinvitasjoner. Alle de viktige aktivitetsdetaljene er der akkurat når du trenger dem, enten du blir med via datamaskin, telefon eller et møterom.

Bli med på møter – uansett hvor du er

Du kan enkelt få oversikt over alle de planlagte møtene dine for dagen, og du kan bli med på videomøter med PC eller mobil med ett enkelt trykk – direkte fra kalenderen, sms eller mail.

Produktive møter

Du kan gå rett inn i videosamtaler fra Chat eller samarbeide om dokumentredigering via video. Alt henger sammen, slik at alle til enhver tid har full oversikt mens dere kommuniserer og samarbeider.

Ta en prat?

Vi står klare for å hjelpe deg
Takk skal du ha! Innsendingen din er mottatt!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.